Corona maatregelen

We ontvangen we jullie graag

gepast gastvrij

met anderhalve meter afstand....

Ons erf is prachtig als altijd, alleen is het delen ervan met gasten wel wat anders anno Corona. 

De coronamaatregelen verschillen per regio en veranderen veel. Heeft u nog vragen of wilt u informeren naar de actuele mogelijkheden?

Bel  (0529-401878) of mail (info@boerhoes.nl) gerust! 

Logeren in 2022

We hebben in deze periode in principe één kamer beschikbaar voor 2 personen op de zolder van de oude boerderij; mocht u met meer uit één gezin zijn, dan is in overleg een tweede kamer bespreken mogelijk. Boekt u een kamer dan heeft u dus alle ruimte voor uzelf.


Onze B&B heeft een aparte ingang en is praktisch gescheiden van ons eigen woongedeelte. Ontbijt wordt voor u klaargezet in de gastenkeuken op de door u gewenste tijd. 

Kamperen in 2022

Onze boerencamping gaat (zoals het nu lijkt) op 15 maart open.  Natuurlijk doen we  ons best om de anderhalve meter én goede & veilige service mogelijk te maken. Het gebruik van het toiletgebouw zal op zo prettig mogelijke manier gereguleerd gaan worden.

Reserveren is noodzakelijk; we houden het aantal gasten op de camping graag kleiner dan gebruikelijk om nog meer ruimte te bieden.

 

Het is op dit moment niet mogelijk met (familie)groepen dan wel vriendenstellen te komen kamperen. Visite (daggasten) ontvangen op onze camping is op dit moment niet mogelijk. Wil een famielid een nacht of paar nachten meekamperen oftewel logeren is dat in overleg eventueel mogelijk.

 

Als vanouds: we hebben een mooi erf met een overvloed aan ruimte, rust en groen, de zon op de panelen, de groenten in de moestuin en de eieren van onze toom en we delen ze graag.