Boerderijcamping


Kom gezellig kamperen bij "Boerhoes" en geniet op onze gemoedelijke, mooie, ruime & echt landelijk gelegen boerencamping met fruitbomen, kleinfruit en moestuin. Enkele plaatsen hebben een afscheiding van fruitstruiken. Komt u in de juiste tijd van het jaar, dan hangen de verschillende bessensoorten en frambozen voor u klaar. Op het grote middenterrein vindt u een picknicktafel en fruitbomen voor een appeltje voor de dorst of een beetje schaduw op de warme dagen. Natuurlijk kunt op ons erf ook digitaal de wijde wereld in. In en om ons theehuis, dat altijd toegankelijk is voor gasten, kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk.

Zet uw caravan, kamper* of tent op 1 van de 18 ruime plaatsen en ervaar de rust, ons erf en het prachtige Vechtdal Overijssel. Alle standplaatsen zijn voorzien van een electra-aansluiting (ten minste 6 amp.). De zon brengt op ons erf niet alleen een mooie zonnige vakantie maar ook de energie naar uw kampeerplaats: alle electra op ons erf wordt opgewekt door zonnepanelen.

De toiletvoorzieningen zijn goed verzorgd en er is een stortplaats voor het chemisch toilet aanwezig. Wilt u een wasje draaien, dan kan dat tegen een kleine vergoeding: er is een wasmachine aanwezig. Het gebruik van elektra en warm water (voor douche en afwas) is bij de prijs inbegrepen. Dat betekent douchen zonder zorgen over muntjes.....

En eet gerust een hapje mee uit de moestuin, die speciaal voor onze gasten is aangelegd. Groente van het seizoen en gewassen uit onze nieuwe 'koude' kas: u mag het zelf oogsten in de moestuin. Sla, boontjes in allerei soorten en maten, nieuwe aardappels; voor je het weet us het weer zover... En bent u gek van tuinieren: in de groententuin is altijd wat te doen...

Fietsen, wandelen, vissen, een dagje uit, luieren: u vindt op en rondom ons erf en in het omringende Vechtdal Overijssel mogelijkheden te over om te genieten. Is het een dagje wat minder weer dan is Zwolle, met haar oude binnenstad, de mooie musea en gezellige winkelhart zeker een bezoekje waard. Uitgebreide informatie over de fraaie en gevarieerde omgeving, wandeltochten, fietsroutes, evenementen en meer liggen voor u klaar.