Bed & Breakfast: Bedde & Bruggien


Trakteer uzelf en de uwen op "Bedde & Bruggien" oftewel Bed & Breakfast op het erf van "Boerhoes", gelegen tussen Zwolle en Dalfsen aan de Overijsselse Vecht. Logeer in één van de drie tweepersoonskamers op de zolder van de oude boerderij. Nu de coronamaatregelen zijn opgeheven verhuren we alle kamers weer als vanouds.  Mocht u alsnog graag alle ruimte voor uzelf en uw gezelschap willen ivm 'Corona' dan kunt u dat aangeven bij uw reservering. 
U kunt het hele jaar, m.u.v. kerst en oud en nieuw en de periode ertussen, bij ons logeren.

De kamers zijn fraai ingericht en voorzien van twee recent aangeschafte één-persoons boxspringbedden. Beddegoed, badjassen en handdoeken horen er natuurlijk bij. Voor de kleintjes staat op verzoek een babybed, eventueel een bijzetbed en een kinderstoel klaar.

Beneden, op de oude deel bevindt zich de 'gastenkeuken'. Hier wordt uw uitgebreide ontbijt geserveerd - de gewenste tijd spreekt u met ons af. U kunt zelf koffie en thee zetten (bij de prijs inbegrepen) en er zijn een magnetron en een koelkast aanwezig.

Natuurlijk mag u als gast van "Boerhoes" gebruik maken van de vele zitjes op ons mooie en verzorgde erf. Er is altijd wel een droog plekje uit de wind, in de zon, in de schaduw of bij de houtkachel in ons 'theehuis'.

Ons erf met alles dat groeit en bloeit, de kasten met literatuur, de grote stapels lectuur, heel veel spellen en een schat aan (route)informatie over de prachtige omgeving, de mooie stad Zwolle om de hoek, het eindeloos mooie Vechtdal Overijssel.


U hoeft zich niet te vervelen (maar dat mag natuurlijk wel)!