Bed & Breakfast: Bedde & Bruggien


Trakteer uzelf en de uwen op "Bedde & Bruggien" oftewel Bed & Breakfast op het erf van "Boerhoes", gelegen tussen Zwolle en Dalfsen aan de Overijsselse Vecht.  We hebben in deze 'Corona'periode in principe één kamer beschikbaar voor 2 personen op de zolder van de oude boerderij; mocht u met meer uit één gezin zijn, dan is in overleg een tweede kamer bespreken mogelijk. Boekt u een kamer dan heeft u dus alle ruimte voor uzelf en uw gezelschap.
U kunt het hele jaar, m.u.v. kerst en oud en nieuw en de periode ertussen, bij ons logeren.

De kamers zijn fraai ingericht en voorzien van twee zeer recent aangeschafte één-persoons boxspringbedden. Beddegoed, badjassen en handdoeken horen er natuurlijk bij. Voor de kleintjes staat op verzoek een babybed, eventueel een bijzetbed en een kinderstoel klaar.

Beneden, op de oude deel bevindt zich de 'gastenkeuken'. Hier wordt uw uitgebreide ontbijt geserveerd - de gewenste tijd spreekt u met ons af. U kunt zelf koffie en thee zetten (bij de prijs inbegrepen) en er zijn een magnetron en een koelkast aanwezig.

Natuurlijk mag u als gast van "Boerhoes" gebruik maken van de vele zitjes op ons mooie en verzorgde erf. Er is altijd wel een droog plekje uit de wind, in de zon, in de schaduw of bij de houtkachel in ons 'theehuis'.

Ons erf met alles dat groeit en bloeit, de kasten met literatuur, de grote stapels lectuur, heel veel spellen en een schat aan (route)informatie over de prachtige omgeving, de mooie stad Zwolle om de hoek, het eindeloos mooie Vechtdal Overijssel.


U hoeft zich niet te vervelen (maar dat mag natuurlijk wel)!